O Flex Office-u

Dobrodošli u Flex Office, vaše pouzdano mesto za virtuelnu kancelariju u Beogradu. Sa adresom u Jurija Gagarina 231, lokal 329 na Novom Beogradu, pružamo povoljnu poslovnu adresu koja je pristupačna i prilagođena potrebama kako novoosnovanih, tako i postojećih firmi.

U svetu koji se sve više okreće ka digitalizaciji, Flex Office nudi usluge koje su ključne za uspeh vašeg poslovanja bez nepotrebnih troškova. Uz našu podršku, dobijate ne samo adresu za registraciju vašeg preduzeća već i efikasno upravljanje vašom poslovnom poštom. Usluga uključuje prijem, skeniranje i prosleđivanje vaše pošte na određene e-mail adrese, sve u cilju da vaše poslovanje teče glatko.

Naš poslovni model je zasnovan na transparentnosti. Nudimo jasne uslove bez skrivenih troškova, te ste uvek upoznati sa finalnim izdacima. Flex Office nije u sistemu PDV-a, stoga je ono što vidite ono što i plaćate.

Za sva dodatna pitanja ili podršku, naš tim je dostupan putem e-maila na info@flexoffice.rs , ili putem telefona na brojeve +381 60 500 17 82 i +381 11 7138-541.

Dobrodošli u FlexOffice.rs - Vaš most ka poslovnom uspehu u Beogradu!